TÁJÉKOZTATÁS TERMÉKVISSZAHÍVÁSRÓL

Az Aquarius-Aqua Kft.-nél az élelmiszerek biztonsága, ezáltal a fogyasztók egészsége és jóléte elsődleges prioritást élvez. Az alábbi terméket kivontuk a forgalomból és megkérjük azokat a Fogyasztókat, akik már megvásárolták a lenti terméket valamelyik áruházláncban, hogy vigyék vissza azokat az adott üzletbe.

Termék: Veritas Gold természetes ásványvíz, szénsavmentes, 1.5 L
EAN: 5997642199993
Tételazonosító: 31/08/2017

A termék fentiekben meghatározott tételét (azaz kizárólag a 31/08/2017 tételazonosítóval rendelkező termékeket), a blokk bemutatásának hiányában is visszaveszik. Kérjük, visszaváltási szándékukat az adott üzlet Vevőszolgálatán jelezzék.

Tisztelettel:

Aquarius-Aqua Kft.


Albertirsa, 2016. november 09.

TÁJÉKOZTATÁS PROJEKT ELŐREHALADÁSÁRÓL.

Az Aquarius-Aqua Kft. 200 millió forint uniós támogatást nyert az „Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A projekt összköltsége 650,7 millió Ft.

Üzembe állt a SIDEL típusú új kombi töltő és palackfújó gépsora, illetve az új OCTOPUS T200–as rakodólap fóliázó.


Albertirsa, 2015. július 30.

TÁJÉKOZTATÁS PROJEKT ELŐREHALADÁSÁRÓL.

Az Aquarius-Aqua Kft. 162,6 millió forint uniós támogatást nyert az „Ipartelepítés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A projekt összköltsége 542,2 millió Ft.

Jól halad az iroda épület bővítése, közelít a szerkezetkész állapothoz.


Albertirsa, 2015. június 18.

TÁJÉKOZTATÁS PROJEKT ELŐREHALADÁSÁRÓL.

Az Aquarius-Aqua Kft. 162,6 millió forint uniós támogatást nyert az „Ipartelepítés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A projekt összköltsége 542,2 millió Ft.

2015. májusában elkezdődött az iroda épület építése.


Albertirsa, 2015. május 18.

TÁJÉKOZTATÁS PROJEKT ELŐREHALADÁSÁRÓL.

Az Aquarius-Aqua Kft. 162,6 millió forint uniós támogatást nyert az „Ipartelepítés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A projekt összköltsége 542,2 millió Ft.

2014. decemberben üzembe álltak a targoncák.TÁJÉKOZTATÁS PROJEKT ELŐREHALADÁSÁRÓL.

Az Aquarius-Aqua Kft. 162,6 millió forint uniós támogatást nyert az „Ipartelepítés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A projekt összköltsége 542,2 millió Ft.

Jól halad a 4000m2-es csarnok épület építése, elkészült az épület vázszerkezete

Albertirsa, 2014. június 30.

2014. áprilisában elkezdődött a 4000m2-es csarnok épület építése.

Albertirsa, 2014. május 5.

TÁJÉKOZTATÁS PROJEKT ELŐREHALADÁSÁRÓL.

Az Aquarius-Aqua Kft. 200 millió forint uniós támogatást nyert az „Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A projekt összköltsége 650,7 millió Ft.

A beruházás legjelentősebb tételét kitevő új kombi töltő és palackfújó gépsor megrendelésre került a SIDEL-től, mely a világ egyik legelismertebb gyártója az iparágban.

Cegléd, 2015. február 20.TÁJÉKOZTATÁS PROJEKT ELŐREHALADÁSÁRÓL.

Az Aquarius-Aqua Kft. 60,5 millió forint uniós támogatást nyert az "Forrón - Töltő gépsor telepítése beszerzése Aquarius-Aqua Kft-nél" című projekthez az Új Széchenyi Terv keretében. A projekt összköltsége 303,4 millió Ft.

Folyamatban van a "Forrón - Töltő gépsor telepítése beszerzése Aquarius-Aqua Kft-nél" elnevezésű KMOP-1.2.1-11/B-2012-0068 számú projekt, melynek során eddig az alábbi berendezéseket vásároltuk meg:

- 1. NATE6 gépsoron a PCO1881-es nyakszabványra történő átálláshoz, átállási garnitúra
- 2.A SIDEL 1-es sor 1,5l-es palackok fogadására képes átállási garnitúra,
- 3.NATE 6 gépsoron 1,5 és2,0l-es palackok fogadására alkalmas átállási garnitúra.Jelenleg folyamatban van a többi gépek gyártása.

Az új nyaktípusra (PCO 1881), és ezzel azonos időpontban az új fejlesztésű 1,5 literes valamint 2,0 literes palackokra való végleges bevezetéssel lehetőség nyílik a nemzetközi piacra történő belépésre. Az új berendezések beépítésével a 1,5 literes palackok gyártási képességet növeltük, a NATE 6 gépsoron 1,5 és 2,0l-es palackok fogadására alkalmas átállási képességet megteremtettük, így egyensúlyba tudjuk hozni a jelenlegi kapacitást a tényleges piaci igényekkel.AQUARIUS-AQUA: tiszta vizet és energiát öntenek a pohárba – USA és Kína után hamarosan Szaúd-Arábiában is.

Minden jel arra mutat, hogy az Aquarius-Aqua a legesélyesebb arra, hogy a szaúdi állam stratégiai ásványvíz- és energiaital-beszállítója legyen. A cégcsoport már Távol-Keletre is exportálja a környező országokon túl természetes ásványvizét, így a távoli piacok meghódítása nem áll távol a magyar tulajdonú vállalatoktól. Energiaital területén pedig már több Közel-Keleti sikeres export üzletet tudhatnak magukénak, többek között ezáltal nyílik számukra lehetőség ebben a szegmensben is a Királyság Partnerévé válni.

Ezt erősíti meg Dr. Faisal Mohamad Saud Abdulaziz herceg és üzlettársai 2014. szeptember 23-ai látogatása az albertirsai palackozó üzemben, mely nem csupán Közép-Kelet-Európában egyedülálló technológiájára és kapacitására lehet büszke, hanem a nem rég elnyert Élelmiszerbiztonsági díjára is. Mindezeknek, valamint a délutáni órákban bemutatott fejlesztési célokról és tervekről folytatott egyeztetéseknek köszönhetően, szándéknyilatkozatról tett tanúbizonyságot mindkét fél.

A cégcsoport 2013-ban meghaladta a 600 millió liter értékesítési volument, ásványvíz és energiaital szegmensben évek óta piacvezetők a gyártási volument tekintve. Ez annak is köszönhető, hogy a fogyasztók ugyanis egyre inkább szembesülnek azzal, illetve ráébrednek arra, amit a gyártó is törekszik átadni üzeneteiben, hogy az alacsonyabb árpont, nem egyenlő rosszabb minőséggel, sőt! Mindezt bizonyítja, hogy az elmúlt hetekben két internetes portálon is az albertirsai üzemből kikerülő vizet választottak a legfinomabbnak. Minőségirányítási tanúsítványaink mellett mindig megfelelnek a multinacionális vállalatok rendszeres, szigorú auditjainak. Mára több nemzetközi láncnak már külföldre is gyártanak szomjoltókat; így mondhatni, hogy a magyar vizek és üdítőitalok nagykövetei több környező országban is - és minden bizonnyal a jövőben Szaúd-Arábiában is.

MAGYARORSZÁG LEGMODERNEBB ÁSVÁNYVÍZ- ÉS ÜDÍTŐ PALACKOZÓ ÜZEMÉT AVATTA FEL AZ AQUARIUS-AQUA KFT.

A 10 millió eurós beruházással létrehozott csarnokot Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter adta át Albertirsán 2012. október 31-én.

Az Aquarius-Aqua Kft-t 1991-ben alapították, és az albertirsai telephely 2000 óta működik. Az elmúlt években sok-sok innováció valósult meg, míg eljutottak erre a fejlettségi szintre – piaci részesedésük mára meghaladja a 35%-ot.

A menedzsment büszke arra, hogy a magyar tulajdonosi kör azóta is változatlan, és 200 kollégának teremthetett munkahelyet.

Plutzer Ferenc ügyvezető ünnepi beszédében elmondta: „Kezdetekben még mi sem gondoltuk volna, hogy vállalkozásunkkal mára az ásványvízgyártás egyik piacvezetőjévé válunk, és Közép-Európa egyik legmodernebb üzemét állítjuk fel. Mindezt fokozatosan, kemény munkával, tudatos stratégiával értük el, lépésről lépésre. Az is különösen fontos eredmény számunkra, hogy a térségben nálunk a legmagasabb a foglalkoztatottak száma.”

Az új csarnokban és az új gépsorral, amit a Miniszter felavatott, az ásványvíz mellett, már üdítőitalt is képesek gyártani. Így a víz és az üdítő termelő tevékenység ma már 3 gyártócsarnokban, összesen 31 ezer nm-en történik.

A vállalkozás mindig a legmodernebb technikákat alkalmazta, és ennek köszönhetően ma, Közép- Európa egyik legnagyobb kapacitásával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy 4 gépsoron, óránként 120 ezer palackot tudnak legyártani, ami 3 Millió darabot jelent napi szinten, mintegy 200 kamionnyi ásványvíz és üdítőital kiszállítását teszi lehetővé. Az ügyvezető hozzátette: „Büszkén mondhatjuk el, hogy az idei évben először haladjuk meg a 450 millió liter értékesítési volument.”

A miniszter az átadási ünnepségen közölte, hogy a kormány a Közép-magyarországi Operatív Program keretéből összesen 370 millió forinttal támogatta a térség legjelentősebb foglalkoztatójának számító vállalkozás új üzemcsarnokának felépítését és a korszerű palackozó gépsor megvásárlását.

Mindkét beszédben elhangzott, hogy Magyarország ásványvíz-nagyhatalom - abban a szerencsés helyzetben van, hogy rendkívül nagy természetes ásványvízkészlettel rendelkezik. Plutzer Ferenc felhívta arra a figyelmet, hogy Albertirsán pedig, még a minőség is egyedülálló. Óriási előnyüknek tekintik, hogy két különböző, de kivételesen jó minőségű vizet palackozhatnak egy helyen, Veritas Gold és Aquarius márkanév alatt.

Veritas Gold ásványvizük többszörös ITQI díjas. Ezt a díjat független, nemzetközi gasztronómiai zsűri adja, ami a világ legjobb chef-eiből, sommelier-jeiből áll. A két említett víz minden hazai kereskedelmi hálózat polcán megtalálható.

Minőségirányítási tanúsítványaik mellett mindig megfelelnek a multinacionális vállalatok rendszeres auditjainak. Kiemelendő példa erre, hogy a Pepsi – aki a világ egyik vezető nemzetközi vállalata – az Aquarius-Aqua-t tiszteli meg bizalmával. Együttműködésük évek óta töretlen és szoros.

Ez is azt bizonyítja, hogy a magyar ásványvíz nemzetközi sikerekre méltó. Plutzer Ferenc közölte: céljuk, hogy a borhoz hasonlóan, egy újabb „hungaricumként”, a víz is vigye Magyarország jó hírnevét a világban. A fogyasztó az Aquarius-Aqua Kft által gyártott termékekkel egy jó minőségű, és egyben környezetbarát, magyar terméket vásárol. Ezen termékek köre az avatást követően tovább bővül.

A fejlesztéseknél mindig szem előtt tartották, és tartják a jövőben is, a környezetvédelmet: Például az elmúlt 10 évben a palackok súlyát 50%-kal csökkentették, ezáltal a környezetterhelést és szén- dioxid kibocsátást is. További lépéseket is tesznek a környezetvédelem terén, és ezt úgy érhetik el, hogy minél nagyobb arányban használnak, PET hulladékból újrahasznosított alapanyagot. Ennek a megvalósításához folyamatos innováció és kutatás szükséges.

 • Aquarius

  Aquarius, ahogy a pillangó is, teljes átalakulással fejlődik ki. A természet jótékony erejét fejezi ki a lepkeszárny, ami más kultúrákban még a halhatatlansággal és lélekkel is összefüggésben áll. Mi más szimbólumot választhattunk volna természetes ásványvizünk szimbólumaként?

 • Veritas

  A Veritas minden cseppjével támogat abban, hogy egészségesebb életet élj. Mert az egészséget feladni nem szokás.

 • Életmód

  A víz lételemünk, elválaszthatatlanok vagyunk tőle, hiszen víz nélkül nincs élet. Az emberi szervezetnek átlagosan 60-65 % -a víz, amely részben a sejten belül, részben a sejten kívül helyezkedik el

 • Cégtörténet

  Az Aquarius-Aqua kft. 1991-ben alakult, családi vállalkozásként kezdte meg tevékenységét. A cég az elmúlt két évtizedben óriási fejlődésen ment keresztül, mára az ásványvízgyártás területének egyik legmeghatározóbb piacvezetőjévé vált.

 • CSR

  Az Aquarius-Aqua Kft. kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelmi és társadalmi felelősségére. A CSR program mára küldetésünk szerves részévé vált. Segítettünk az árvízkárosultaknak, továbbá feladatunknak érezzük óvodák, iskolák, korházak és sportegyesületek fenntartásának támogatását és rendezvényeik szponzorálását is

 • Szolgáltatások

  Az Aquarius-Aqua Kft. egy gyártó és palackozó cég, de magán a gyártáson kívül rendkívül széles a szolgáltatási vertikuma. A munka minden fázisában, az előkészítéstől a logisztikáig segítséget nyújtunk megrendelőink számára, legyen szó saját márkás vagy brand termékről is